TRETMAN kolagenoM

Trajanje tretmana?

20 – 30 minuta

Bezbolno?

DA 

Trajanje učinka?

6 mjeseci

ZAŠTO JE KOLAGEN VAŽAN?

Kolagen je strukturalni protein koji je odgovoran za čvrstoću i elastičnost kože. Također održava vlažnost i omogućuje njezinu regeneraciju. Čineći trodimenzionalnu mrežu pod kožom, u stalnoj je interakciji s ostalim stanicama kože te je odgovoran za zadržavanje vode, kao i za stvaranje novih kapilara, čime održava mladost i vitalnost kože.
Prirodno stvaranje kolagena spontano počinje opadati već u kasnim dvadesetim godinama. Nedostatak kolagena u koži dovodi do stvaranja sitnih i plitkih bora, a cijela koža lica postane opuštena.

ŠTO JE TRETMAN KOLAGEnom?

Danas na tržištu postoje mnogobrojni proizvodi kolagena u obliku dodatka prehrani. Oni se unose u tijelo sistemski i omogućavaju usporavanje starenja ne samo kože nego i drugih organskih sustava u tijelu. Osim kože, oni usporavaju degeneraciju zglobova i kosti, potiču rast mišića i održavaju zdravlje srca i kardiovaskularnog sustava.
Izravnim ubacivanjem kolagena u dermis kože dolazi do ciljanog obnavljanja i pomlađivanja samo kože. Novostvoreni kolagen-tip III rekonstruirat će mjesta oštećenja i vratiti cjelovitost kolagenske mreže kože.

ŠTO SE POSTIŽE TRETMANOM KOLAGENOM?

Kolagenske injekcije su najnoviji tretman za vraćanje punoće, mladenačke čvrstoće i elastičnosti kože.
Unosom kolagena – tip I dolazi do difuznog stimuliranja stvaranje kolagena – tip III s kojim se tkivo kože nadopunjuje i rekonstruira. Čitavoj koži se poboljšava tekstura i tonus kože.
Rezultat je vidljivo poboljšanje debljine i elastičnosti kože

KOJA PODRUČJA TRETIRAMO KOLAGENOM?
Kolagenom tretiramo sljedeća područja:


KAKO IZGLEDa TRETMAN?

KAKVI su UČINCI tretmana?

KOJI JE PREPORUČENI BROJ TRETMANA?

4 tretmana u razmaku od 2 tjedna.