Tretman nekirurškog djelomičnog face-lifta

Trajanje tretmana

15 – 20 min

Bezbolno?

DA!

Trajanje učinka

Trajno

Mladenački podignuti i osvježeni izgled

Zadržava mladost i ljepotu Vašeg lica!

Mladenačku izgled daje potkožno masno tkivo lica. Gubitakom masnog tkiva u području obraza, lice ne samo da gubi mladenačku punoću, nego dolazi i do spuštanja lica. Lice gubi svoje mladenačke konture i počinje izgledati staro, umorno i iscrpljeno. Na slici prije se vidi lice kod kojeg je došlo do laganog pada cjelog lica. Počinju se javljati udubljena područja na licu poput podočnjaka i praznih, upalih obraza, nazolabijalna bora postaje sve izraženija a kut usana postaje sve spušteniji. Na slici poslije vidi se nestajanje upalih područja (podočnjaka i upalih obraza) te gubitak nazolabijalnih bora dok se kut usana vidljivo podigao.

TEHNIKA STRUKTURALNOG POMLAĐIVANJA ZA POSTIZANJE PARCIJALNOG “FACE LIFT” UČINKA

Radi se o revolucionarnaoj tehnici koju je razvila doc. Hlupić koristeći pravila iz biofizike, tkivnog inžinjerstva i znanja o transformacijskim procesima tkiva. Naime ta tehnika za razliku od konvencionalnih filer tehnika, koristi filere kao strateške relokacijske vektore kako bi se redistribuiralo i usmjerilo vlastito tkivo prema udubinama koje su se stvorile sa godinama ili sa naglim mršavljenjem. Pored vraćanja dubinskog volumena lica, kojim se ne mjenja fizionomija lica, lagani višak kože se podiže i zateže primjenom regenerativnih metoda pomlađivanja kože. Sa kombinacijom volumetrijskog nadomještavanja i regenerativnih metoda vraća se prirodna ljepota i mladost lica!

TKO JE KANDIDAT ZA TRETMAN PARCIJALNOG “FACE LIFT-a”?

VRSTA TRETMANA PARCIJALNOG “FACE LIFT-a”

obzirom na količinu izgubljenog volumena i učinka koji se želi postići
1. PREVENTIVNI kod kojeg se veličina i kontura obraza ne mijenja, već se obraz samo učvršćuje i zateže opuštenu kožu lica. Ovim tretmanom, ako postoje početno upali podočnjaci se popunjavaju kao i diskretno upali obrazi (npr. dolina suza nestaje). Ovaj zahvat predstavlja pravu prevenciju za starenje cjelokupnog lica i produžuje mladenački oblik lica minimalno za 2- 3 godine. 2. TERAPIJSKI ovim tretmanom ubrizgava se nešto veća količina hijalurona do količine s kojom obrazi postaju vidljivo popunjeni uz poistizanje finih „lifting“ efekta spuštenih struktura lica (obraz se podiže, nazolabijalna bora se jako ubalažava, kut usana se podiže, a linija brade i vilice postaje ravnija i zategnutija). Ovim zahvatom dolazi do prirodnog podizanja srednje i donje trećine lica koji daje prirodno pomlađeni izgled cjelokupnog lica

KAKO IZGLEDA TRETMAN PARCIJALNOG “FACE LIFT-a”?

RAZGOVOR: Nakon pažljive analize lica i procijene stupnja izgubljenog volumena lica liječnik će savjetovati pacijenta s kojim od navedena dva tretmana će postići željeni optimalni rezultat i dugoročnu prevenciju mladog oblika lica. ANESTEZIJA: Petnaest minuta prije tretmana daje se topička anestezija kremom ili injekcijom u područje gdje se planira ući sa iglom ili kanilom. Nakon toga tretman postaje bezbolan, a penetraciju igle ili kanile nećete osjećati. PUNJENJE OBRAZA: Na obrazu se obilježe mjesta ulaza koja su individualna s obzirom na potrebe popunjavanja lica. Nakon toga se sa debljom iglom ili kanilom uđe u zacrtana mjesta i zatim različitim tehnikama se započinje sa preciznim ubrizgavanjem veće količine gustog hijalurona u točno određena područja obraza koji su ispražnjeni i opušteni.

NEMA OPORAVKA OD TRETMANA

VJEŠTINA I ZNANJE LIJEČNIKA SU KLJUČNI

Poznavanjem točnog rasporeda masnih jastučića i njihovih međusobnih odnosa u području obraza omogućit će da se hijalurona ubrizga u točno određene anatomske regije koji će povratiti svoje primarne mladenačke položaje i omogučiti točnu rekonstrukciju mladenačkih crta lica.