3D Konturiranje ženskog lica

Trajanje tretmana?

30 minuta

Bezbolno?

Da

Trajanje učinka?

12-18 mjeseci

Što je konturiranje filerom?

Stvaranje definiranijih i isklesanijih crta lica kojima dobivate profinjeniji profil i ženstveniji oblik lica.

PODRUČJA NA LICU KOJA SE TRETIRAJU:

VRSTA TRETMANA PREMA REGIJI KOJA SE KONTURIRA:

1. TRETMAN POPUNJAVANJA TEMPORALNE REGIJE

Mršavljenjem ili starenjem dolazi do smanjenja masnog tkiva u temporalnom području te čelo i sljepoočnice, umjesto blago ispupčenog oblika, postaju udubljene. Stvara se staračka sjena na gornjem dijelu lica, a obrve i gornji kapci bivaju spušteniji.

2. TRETMAN OBLIKOVANJA JAGODIČNE KOSTI

Dodavanjem filera za oblikovanje koji se artističkim potezima injektira na kost možemo istaknuti i naglasiti jagodične kosti te tako postići suptilan face-lift.

3. TRETMAN ISPRAVLJANJA NOSA

Kvrgav nos iz profila ili iskrivljena linija nosa mogu se pomoću filera ispraviti i poravnati u samo nekoliko minuta, bez boli i bez faze oporavka.

4. TRETMAN ANGULACIJE MANDIBULARNOG KUTA

Ubacivanjem filera bolus tehnikom na tri strateška mjesta u području mandibularnog kuta postiže se njegova jasna definiranost. Tako istaknuti mandibularni kut daje mladenački i profinjeniji profil.

5. TRETMAN DEFINIRANE VILICE

Ravna i čvrsta vilica isklesanog izgleda želja je mnogih žena. Takav oblik vilice moguće je postići kombiniranim tehnikama na licima koja nemaju puno potkožnog masnog tkiva.

6. TRETMAN VOLUMINIZIRANJA I DEFINIRANJA BRADE

Mala i četvrtasta brada vrlo jednostavno se može pretvoriti u ženstvenu bradu koja izdužuje lice i daje sofisticiraniji izgled profila.

To je najčešći estetski tretman koji traže muškarci koji žele brzo vidljive rezultate. Osim toga, tretman je bezbolan, bez oporavka i s minimum utrošenog vremena skida godine te lice postaje barem 5 godina mlađe. Sve su to razlozi koji zadovoljavaju muške kriterije za odlazak na ovaj estetski tretman.

 

Na slici se vidi jasno oblikovan mandibularno kut i donji rub vilice koji je doc.dr.sc. Hlupić postigla injektiranjem filera za konturiranje do kosti u točno određenim točkama i količinama koje će, stapanjem s kosti, oblikovati oštar kut i jasnu ravnu liniju vilice.

KAKO IZGLEDA tretman?

RAZGOVOR: Tijekom razgovora liječnik saznaje želje pacijenta. Nakon toga slijedi pažljiva analize svih dijelova lica i njihovih međusobnih odnosa, na osnovi čega liječnik donosi plan tretmana i procjenjuje mogućnost dobivanja željenog rezultata.

ČIŠĆENJE LICA: Primjenjuje se antiseptik.


TEHNIKA: Koriste se razne tehnike za stvaranje konturiranijeg izgleda, no svima im je zajedničko da se injektira filer za oblikovanje i plasira na samu kost pomoći kanile. Kanila omogućava siguran ulaz u dublje anatomske regije lica.

KOLIKI JE OPORAvAK?

Lagana otečenost prisutna je 24 sata nakon tretmana. Moguće nastajanje modrice lako se prekrije puderom, a spontano će se razgraditi nakon 5-7 dana.

KOLIKO TRAJE UČINAK?

JE LI POTREBAN KONTROLNI PREGLED?

Dva tjedna nakon tretmana savjetuje se dolazak na kontrolni pregled.